top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMelissa

Newbornfotografie ♡


Newbornfotografie, één van de allerbelangrijkste sessies!


Dit vind ik ook echt oprecht, en niet enkel omdat dit mijn job is. Ze worden echt ontzettend snel groot!

Ik ben op dit moment 29 weken zwanger van mijn eerste kindje en zelfs de zwangerschap gaat al zo snel, ik kan me al voorstellen hoe snel het pas gaat als hij er uiteindelijk is. ♡


Herinneringen maken is zo belangrijk, je zal altijd wel onthouden hoe lief die inie- minie kleine voetjes waren. Maar het is nog beter als je ze vastgelegd hebt! Daarom maak ik ook altijd enkele close ups van de kleine voetjes, ze gaan nog een hele weg afleggen.


Er komen regelmatig mama's en papa's over de vloer voor een sitter of een cakesmash sessie. Regelmatig krijg ik dan al snel te horen hoe ontzettend jammer dat ze het vinden dat ze toch geen newborn sessie hebben geboekt. Soms om medische redenen maar ook vaak uit onwetendheid of dat ze op dat moment denken dat het toch een te grote investering is. Maar herinneringen zijn echt onbetaalbaar ♡ Ik bied daarom ook verschillende pakketten aan aan verschillende budgetten.


Het is vaak ook een hele onderneming om met een pasgeboren babytje ( vaak rond dag 7 ) op pad te gaan voor een newborn sessie. Daarom staat er in onze huiselijke studio altijd een drankje klaar. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie je ' thuis ' voelen. Tijdens de sessie kan je 2 uurtjes genieten terwijl ik van jullie dierbaarste bezit de mooiste herinneringen voor jullie vastleg. Zelf geniet ik hier ook enorm van! Maar eerlijk, wie vind het niet heerlijk om met die schattige hummeltjes bezig te mogen zijn?!


'Hoe zorg ik ervoor dat mijn newbornsessie goed verloopt?'

Eigenlijk is dat heel simpel, gewoonweg relax! Jullie babytje voelt jullie enorm goed aan, als jij gestrest bent tijdens de sessie ( Misschien omdat ze even een troostmoment nodig hebben ) voelen ze dat ook echt aan. Ik blijf altijd rustig tijdens een sessie, we nemen de tijd om jullie hummeltje terug gerust te stellen. Ze hebben immers 9 maanden bij de mama in de buik gezeten, lekker veilig en dichtbij mama, dan is het niet gek als zo soms even onrustig worden. Alles op het tempo van jullie hummeltje! Hoe klein ze ook zijn, zij beslissen hoe de sessie zal verlopen.


' Maar de sessie duurt 2 uur, wat als we niet alles gedaan krijgen? '

Ik kijk nooit exact op de tijd tijdens een newborn sessie, indien ze langer nodig hebben, neem ik daar ook de tijd voor. Maar eigenlijk, gebeurd dit echt zelden!



Geniet van alle mooie momenten ♡

Liefs Melissa















153 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page