top of page

Newborn

Sessie

Wauw! Het lijkt wel of het gisteren was dat goede nieuws. Een buik vol verwachting, een hart vol liefde gevuld. Een wens die in vervulling gaat. Dit bewijst enkel maar hoe snel deze mooie tijd voorbij gaat. Maak op tijd je afspraak om deze mooie herinneringen te laten vastleggen voor áltijd! 

Werkwijze

Wanneer boek ik best een Newborn sessie?

Om teleurstelling te voorkomen is het het beste om jullie sessie te reserveren van zodra je 20 weken zwanger bent.

Ben je toch al verder in je zwangerschap, of ligt jullie wondertje al in jullie armen? Aarzel zeker niet om mij te contacteren voor de opties! Vaak kan ik toch nog een plaatsje voor jullie vrijmaken. 

De sessie gaat het best door 7-21 dagen na de geboorte. In deze periode neemt de baby nog gemakkelijk de foetus houding aan, waardoor het poseren gemakkelijker is.

Is je baby al ouder? Maar wil je toch nog mooie ' Newborn-like' fotos, contacteer me gerust voor meer info!

We leggen dan in samenspraak een voorlopige datum vast. Deze datum boek ik meestal ongeveer 7 dagen na de uitgetelde datum in. Zodra jullie dan zijn bevallen mag je me contacteren zodat we de definitieve datum kunnen vastleggen.

Indien je een cadeaubon cadeau doet, gelieve deze tijdig cadeau te geven aangezien we tijdens de zwangerschap een voorlopige datum moeten vastleggen. Zo kan ik hiermee rekening houden in de agenda.

Na de sessie:

Na jullie foto sessie maak ik zelf een eerste selectie van jullie foto's.

Hierbij selecteer ik al jullie mooie foto's en bewerk ik deze zorgvuldig. De bewerking van newbornsessies is heel arbeidsintensief omdat deze tot in detail worden afgewerkt. Heeft jullie babytje acne, uitslag of wondjes van zichzelf te krabben? Maak je geen zorgen! Ik werk deze zo mooi mogelijk weg.

 

De aflevering van jullie foto's neemt ongeveer 4 weken in beslag. In die tussentijd doe ik mijn uiterste best om een preview door te sturen. 

Ik heb mijn galerij ontvangen, en nu ?

Het moment waarnaar jullie hebben uitgekeken is eindelijk daar ! 

Jullie krijgen een email met de link naar jullie persoonlijke galerij.

In deze galerij staan de foto's die ik heb geselecteerd alvast bewerkt. Jullie kunnen de selectie maken door de galerij te openen & de foto's aan te duiden als favoriet. Je hoeft me geen nummertjes door te sturen. Als je niet kan kiezen kan je ook meer foto's aankopen.

Tijdens de sessie:

De hele sessie gaat in tempo van jullie babytje, zijn/haar comfort is het belangrijkste tijdens de sessie. Ik werk met het uiterste respect voor jullie kostbaarste bezit.

Het beste is om te komen net na een voeding, indien jullie ver moeten reizen kan de voeding hier gegeven worden zodat we met een tevreden baby kunnen starten. Ook als ik (of jij) hongersignalen opmerk nemen we uiteraard een pauze voor voedingsmomentjes.

Ik doe mijn uiterste best om de baby in slaap te krijgen voor de sessie. Elke baby is echter uniek. En sommige baby's vallen in slaap naarmate de sessie vordert, andere slapen de hele sessie en sommige zijn de hele sessie wakker. Zowel slapende als wakkere foto's zijn heel mooi. Dus dit is geen reden om je zorgen te maken.

Ik maak zowel foto's in een gekozen outfitje als gewrapte foto's. Is jullie baby echter heel onrustig, schakel ik (soms meteen) over op gewrapte foto's omdat het kindje zich dan comfortabel en geborgen voelt. Ik wrap dan ook half open, zodat we ook close ups van de voetjes en handjes kunnen maken. 

Op die manier kan ik jullie het beste kwaliteitsvolle foto's afleveren.

Temperatuur 

In de studio is het heerlijk warm voor jullie wondertje, dit kan voor ons aanvoelen als té warm. Kleed je dus lekker luchtig of in laagjes zodat je iets kan uitdoen als je het te warm krijgt! 

Een drankje is voorzien in de studio. Indien je zelf een versnapering wilt meenemen, voor jezelf of je kinderen, is dat ook geen probleem.

bottom of page