top of page
  • Foto van schrijverMelissa

Eigen newbornsessie

Eindelijk! Het is zover!

Op 24 mei mochten we binnengaan in het Sint-Trudo ziekenhuis in Sint-Truiden, 2 dagen na de uitgetelde datum werd mijn bevalling ingeleid. ( Onze beeb vond het nog véél te goed daarbinnen ;) )

Na een vlotte bevalling van 7 uur, dankjewel epidurale verdoving ;-), is ons zoontje Jeff gezond op de wereld gekomen. Het mooiste moment van mijn leven!


Enkele dagen na onze thuiskomst van het ziekenhuis begon het alvast te kriebelen... Ein-delijk mijn eigen newborn sessie vastleggen! Ik was eigenlijk best wel zenuwachtig, het is toch een ander gevoel als het je eigen kindje is dat voor je lens ligt.

Net zoals tijdens de newborn sessies van onze klanten was ik ook nu perfectionistisch, maar voor mezelf beslissen wat voor foto's ik eigenlijk graag wilde hebben... Een ramp! ;-)


Natuurlijk ben ik in mijn eigen stijl gebleven, maar ik merkte dat ik toch ook veel persoonlijke touches wou geven aan onze sessie. Zo hebben we onder andere bedeltjes met foto's verwerkt van onze dierbaren die helaas niet meer bij ons zijn, Jeff zijn opa ( waarnaar hij vernoemd is ), zijn oma en zijn tante.


We hebben ook de job van mijn man in onze sessie verwerkt. Eigenlijk hou ik helemaal niet van teveel tierlantijntjes en hou ik vooral van neutrale foto's. Toch konden we het niet laten om hier iets speciaals mee te doen en hebben we hem een eigen politie uniformpje laten maken. ( Lees, M E G A schattig! )


Natuurlijk mochten de foto's met de grote zus ook niet ontbreken. Ze is zo trots op haar kleine broer, een echt moedertje voor hem. Flesjes geven, kusjes geven,.. & ja hoor! zélfs de vieze pampers weggooien! ( Met een armlengte afstand ).

"Maar ik ben niet vies van mijn eigen broertje hoor!" ZALIG!


Ook foto's van ons samen met de baby hoorden erbij. Al voel je je zelf nog niet 100 procent die foto's zijn echt wel een must want je krijgt zoveel spijt als je dit niet doet! Je kan het nooit meer overdoen...


Ik heb veel geleerd door als het ware mijn eigen 'klant' te zijn. Ik wil nóg meer aandacht besteden aan persoonlijke toetsen tijdens de newborn sessies. Bijvoorbeeld door eigen meegebrachte spulletjes (knuffeltje, motorhelm, attributen van hobby of werk, etc.) van de klant zelf te gebruiken op de foto's. Op deze manier kunnen we nog beter foto's creëren die een eigen persoonlijk verhaal van de klant vertellen! Soms eens een beetje uit mijn comfortzone stappen verhindert me immers niet om alsnog foto's af te leveren die in mijn stijl passen.

Puur, neutraal en foto's met een verhaal <3353 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page