top of page

Sessie

zelfliefde

Welkom bij ons zelfliefde fotoshoot traject, een inspirerende reis naar zelfontdekking, zelfacceptatie en zelfvertrouwen door de lens van de camera. Tijdens deze fotosessie zullen we samenwerken om jouw unieke schoonheid en kracht vast te leggen, terwijl we ook de essentie van zelfliefde verkennen.

 

Voorbereiding en intentie: We beginnen met het bespreken van jouw intenties en doelen voor de fotoshoot. Waar wil je de sessie laten doorgaan? Wat wil je uitdrukken? Welke aspecten van jezelf wil je omarmen en vieren? Dit helpt ons om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren voor jouw zelfliefde reis.

Styling en zelfexpressie: Samen zullen we werken aan het kiezen van kleding, accessoires en settings die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Dit is een kans om jezelf creatief uit te drukken en je eigen unieke schoonheid te vieren.

Positieve affirmaties en visualisatie: Tijdens de fotoshoot zullen we gebruik maken van positieve affirmaties en visualisatietechnieken om jou te helpen je zelfvertrouwen te vergroten en je innerlijke schoonheid te laten stralen. Dit kan onder meer het herhalen van krachtige affirmaties, het visualiseren van je ideale zelf en het cultiveren van een liefdevolle houding ten opzichte van jezelf omvatten.

Authenticiteit en kwetsbaarheid: We moedigen je aan om authentiek te zijn en jezelf volledig te omarmen tijdens de fotoshoot. Dit kan betekenen dat je je kwetsbaar opstelt en jezelf toestaat om je ware zelf te laten zien, zonder belemmeringen of zelfoordeel.

Reflectie en zelfwaardering: Na de fotoshoot zullen we de tijd nemen om samen te reflecteren op de ervaring en de foto's die zijn gemaakt. Dit is een gelegenheid om jezelf te waarderen voor wie je bent en de kracht en schoonheid die je hebt laten zien tijdens de sessie.

Nabewerking en presentatie: Tenslotte zullen we de foto's zorgvuldig nabewerken en presenteren via jouw persoonlijke galerij, zodat ze jouw unieke schoonheid en kracht op een authentieke en liefdevolle manier weerspiegelen. Deze foto's zullen dienen als een blijvende herinnering aan je reis naar zelfliefde en zelfacceptatie.

Dit zelfliefde fotoshoot traject is ontworpen om jou te ondersteunen en te inspireren op je reis naar zelfliefde en zelfacceptatie. We kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere ervaring te beleven en jouw unieke schoonheid te vieren!

DSC_4912.jpg
DSC_4770.jpg

stunning

€315,00

 • Fotosessie van 1 tot 2 uur in de studio of op locatie, zoals aan zee , inclusief zorgvuldige nabewerking

 • Decor/sessie volledig op maat

 • indien gewenst gebruik van onze jurken

 • 15 highres Fotos digitaal zonder logos

 • Fotos digitaal aangeleverd via persoonlijke galerij waaruit je zelf je keuze kunt maken

 • harmonicaboekje van 12x12cm

 • Optie om de hele galerij aan te kopen voor €125,00 extra of €15,00/foto

gorgeous

€250,00

 • Fotosessie van 1 tot 2 uur in de studio, inclusief zorgvuldige nabewerking

 • Decor/sessie volledig op maat

 • indien gewenst gebruik van onze jurken

 • 12 highres Fotos digitaal zonder logos

 • Fotos digitaal aangeleverd via persoonlijke galerij waaruit je zelf je keuze kunt maken

 • Optie om de hele galerij aan te kopen voor €125,00 extra of €15,00/foto

Wil je jezelf extra in de watten leggen? Je kan optioneel een make up artiste bijboeken voor 50 euro

On your way to selflove?

Bedankt voor het indienen!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page