CORONA

maatregelen

Nooit gedacht dat ik een hele pagina zou moeten wijden aan corona, laat staan dat ik ooit het woord corona zou kennen. We leven momenteel in een 'vreemde' maatschappij, maar dat mag er ons niet van weerhouden om de dingen te doen waar we van houden. Door de lockdown ben ik alleen maar meer tot het besef gekomen hoe belangrijk mijn dierbaren zijn en hoe belangrijk het is om deze momenten ook vast te leggen. ( Zelfs ik als fotograaf ben schuldig hieraan, ik maakte bijna nooit foto's van mijn dierbaren). 

DSC_4245.jpg

  • Je draagt een mondmasker, maar je mag deze zodra je op de foto gaat even afzetten.

  • Je ontsmet je handen bij het binnenkomen van de fotostudio.

  • Enkel mensen van hetzelfde gezin zijn welkom tijdens de sessie.

  • Ik probeer zoveel mogelijk afstand te houden, maar bij newborns en kleine kindjes is dit onmogelijk, ik douche voor elke sessie, ontsmet mijn handen heel erg vaak en draag ten alle tijden een mondmasker, ook tijdens een buitensessie.

  • Ik poets de hele studio,trap,deuren, na elke sessie grondig! Indien ik een shootdag organiseer kan het soms zijn dat je een berichtje krijgt om even in de auto te wachten indien een sessie voor jou is uitgelopen, zodat ik even de tijd heb om alles goed te ontsmetten. Ik haast geen enkele sessie, ik neem de tijd voor je kindje.

  • Mijn studio is een zolderstudio, hierdoor is afstand bewaren niet altijd even handig, indien je ziek bent meld mij dit dan.

DSC_1804.jpg

Wij leven met ons gezin deze maatregelen heel streng na in onze privé-sfeer. Wij zien buiten ons werk eigenlijk nog steeds niemand.

Indien je je zorgen maakt mag je dit altijd met mij bespreken